sâmbătă, 11 decembrie 2010

Spune STOP indiferentei !


Ce vrem sa facem la 20 de ani?La ce visam? Care sunt prioritatile noastre?
La 20 de ani visam sa incepem o facultate , sa ne creem o cariera apoi sa traim cat de bine se poate.
Visam sa calatorim in jurul lumii alaturi de prieteni, sa ne distram sa visam , sa iubim si sa fim fericiti! 20 de ani e varsta la care avem impresia ca toata lumea e a noastra , ca putem sa cucerim varful unui munte sau sa innotam pana pe malul celalalt al unei mari.


Dar , daca la 20 de ani ai afla ca viata ta e pe sfarsite?Daca fiecare zi a ta s-ar termina cu lacrimi si cu rugamintea sa mai rezisti o zi? Daca tu te-ai bucura de fiecare zi cat de mult poti pentru ca te gandesti ca poate maine nu va mai exista o alta zi? Visul tau cel mai mare ar fi sa mai ai o sansa la viata , sa poti sa te culci noaptea fara frica zilei ce urmeaza.

Florin Victor Stanciu are 20 de ani si e un tanar optimist, viseaza ca intr-una din zilele astea va veni cineva si ii va spune ca va putea beneficia de un transplat.El sufera de Ciroza Hepatica de mult timp, si viata lui nu a fost atat de usoara pana acum, dar a trait cu speranta si a invatat sa lupte in fiecare zi .

Din pacate Florin saptamana trecuta a suferit de o hemoragie interna.A fost dus la Cluj iar medicii de acolo abea au reusit sa il salveze.Pana in februarie daca nu bebeficiaza de transplant poate sa inceteze din viata.

Desi Florin este din Hunedoara , eu in momentul de fata fac apel la toata tara.Hai sa fim mai buni hai sa incercam sa ajutam un tanar macar sa mai poata visa.


RO 86 RZBR 060013047967 sau
RO 70 RZBR 060013047961


MAi sus aveti 2 conturi pentru donatii , orice suma e binevenita tinand cont de faptul ca familia lui Florin are nevoie de 25 mii euro

Hai sa fim mai buni !(TEXT Diana Andreea|Shay|)

Apelez la bunatatea tuturor celor din Mangalia si imprejurimi,ce doresc sa-si ofere ajutorul in campania de strangere de fonduri.
Va astept solicitarile pe id-ul lacrima_noptiy .
Va multumesc !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Faceti-va de cap !